ØKOLOGI

Økologisk dyrkning af sæsonens krydderurter

Økologi er på en hel del områder et skridt i den rigtige retning. Blandt andet giver det et kvalitetsløft på vores produkter, fordi der med denne dyrkningsform følger nogle sunde fordele. Planterne skal kæmpe for næringsstofferne og overlevelse på en helt anden måde end ved konventionel dyrkning, de vokser langsommere og får dermed et højere niveau af tørstofværdi og æteriske olier i planten. Det giver vores krydderurter en fyldigere smag og en flottere farve.

Så ja, vi er ret stolte af vores produkter og håber, at de både overrasker og overgår dine forventninger når du serverer dem for dine gæster, familie og venner.

legro products page header image

ØKOLOGISK DYRKNINGSFORM

Vi har udviklet en ny unik økologisk dyrkningsmetode, der medfører langt mere holdbare urter, end det er tilfældet i det øvrige marked. Det øger ”shelflife” og er dermed en formindskelse af madspildet. Når du står med produktet i hånden, skal du vide, at intet er overladt til tilfældigheder.

Alt hvad du ser er nøje planlagt (med respekt for den naturlige udviklingsmetode) for at give dig den ypperligste kvalitet på samtlige parametre. Vi opfylder alle nationale og internationale regler for økologisk produktion.

legro organic cultivation
legro food services image
legro food services image
legro food services image
legro quotes icon

Den unikke økologiske dyrkningsform, som vi anvender, indebærer langt mere holdbare urter med en noget højere tørstofværdi og indhold af æteriske olier. Det giver vores krydderurter en fyldigere smag og en flottere farve.

PRODUKTER

INSPIRATION

BÆREDYGTIGHED