Hos Legro, en virksomhed, der har været i drift siden 1958, anses hygiejne som en tillidssag. Hos Legro har vi aldrig haft en eneste tilbagetrækning af et produkt i hele virksomhedens historie, og det skyldes vores dedikation til at levere et sundt og rent produkt af højeste kvalitet. Men det er ikke kun vores fokus på hygiejne, der har gjort os til en succesfuld virksomhed i mere end 65 år. Vi har også altid haft et stærkt engagement i bæredygtighed, og forstår vigtigheden af at tage ansvar for planeten og dens ressourcer.

Hos Legro arbejder vi ud fra, at bæredygtighed ikke kun handler om at tage de rigtige beslutninger for at beskytte planeten, men også om at sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder for kvalitet og smag. Det er derfor, Legros urter lever op til de strengeste kvalitetskrav, som resulterer i et sundt og velsmagende produkt med lang holdbarhed.

Vi er stolte af at tilbyde et af markedets bredeste sortimenter af sæsonens krydderurter, tilpasset den enkelte kundes behov. Ved at arbejde tæt sammen med vores kunder sørger vi for, at de får de bedste og mest bæredygtige produkter til deres virksomhed.

Men det er ikke kun Legros produkter, der er bæredygtige. Vi har også implementeret en række bæredygtige praksisser i virksomheden, herunder reduktion af affald og vandforbrug, samt anvendelse af genanvendelige materialer:

  • Affald: Stort set alt affald hos Legro bliver genanvendt eller sorteret i en eller anden form. Her et lille udpluk: brandbart, pap, plastik, kompost, papir, glas, jern, aluminium, elektronik, batterier, lamper, pærer, smøreolier etc. Legro har rigtig meget kompost, idet vi afklipper det meste af det, vi producerer.
  • Vandforbrug: Legro benytter heller ikke regnvand, idet vi er bange for udefrakommende stoffer som Pfas, tungmetaller, rester af sprøjtemidler, bakterier og lignende, der kan dratte ned fra himlen. Vi passer meget på det vand, vi bruger og har derfor kun lukkede kredsløb, så absolut intet bliver spildt. Det gælder både m.h.t. gødningsvand, og selv gulvspulevandet bliver opsamlet, renset og genbrugt igen og igen. Gødnings- og spulevand samles i et lukket opsamlingssystem, hvor det renses og genbruges. Ved at genbruge vandet, reducerer Legro ikke kun miljøpåvirkningen, men det hjælper også med at reducere det samlede vandforbrug betragteligt.
  • Emballage: Legro benytter emballager, der både belaster miljøet mindst muligt og samtidigt er grundigt gennemtænkte, så vi kan minimere madspild både hos os selv, i butikken og hjemme hos slutbrugeren.

Hos Legro er vi stolte af vores engagement i bæredygtighed og hygiejne, hvilket vi ser som en stor del af vores succes som virksomhed.

“Vi håber, at vores kunder vil være stolte af at servere vores produkter og ved, at de er med til at støtte en mere bæredygtig og ansvarlig fremtid.” – Legro