I Danmark falder græskarsæsonen altid belejligt i oktober, hvor vejret efterhånden er skiftet til efterår og suppevejr. Og selvom netop græskar er perfekt til efterårets supper, har den farverige grøntsag meget mere at byde på. Mos dem, bag dem eller brug dem i en gryderet – der er masser af muligheder.
Mangler du inspiration til lækre retter med græskar eller har du blot en rest liggende efter at have udhulet græskar til halloween, så læs med her.
Cremet græskarpasta med frisk salvie
Kickstart græskarsæonen med en skøn pastaret, der emmer af efterår. Græskarets søde, jordagtige smag passer perfekt sammen med friske urter og ost.
Find opskriften her.
Salat med kylling og græskar
Pift den sædvanlige salat op med farverige græskartern. En nem og mættende salat til travle hverdage.
Find opskriften her.
Bagte dessertgræskar
Bagte dessertgræskar er en flot og lækker efterårsdessert fuld af sødme og farve. Top den med frisk citronmelisse eller mynte.
Find opskriften her.
Græskarsuppe med ingefær og frisk persille
Hvis du kom efter en opskrift på græskarsuppe, så skal du ikke være gået forgæves. Prøv opskriften her, der får ekstra bid og aroma af frisk ingefær og persille.
Find opskriften her.
God græskarsæson!