Slå to fluer med ét hurtigt smæk: lav en dejlig spaghetti bolognese og nyd den samtidig med lækre krydderurter.

Denne simple ret kræver hverken særlig meget flid eller tid. Og det er nok foruden den dejlige smag meget af grunden til, at den er så velanvendt i de danske hjem.

Her får du derfor en simpel gennemgang af den simple ret, som de fleste af os er så vilde med.

Svits løg og grøntsager i en gryde med olie i. Tilsæt oksekød og evt. en krydderurterblanding sammen med lidt rødvin i. Lad det koge lidt sammen i et par minutter, før du putter tomater, champignon, tomatpure, salt og peber i.

Når det er kommet i, skal det koge i 30 minutter ca. Serveres ofte spaghetti eller anden form for pasta til.

Og nu til kronen på værket: pynt den lækre ret med krydderurter, du foretrækker. Oftest ses basilikum som den foretrukne krydderurt til denne ret, men du kan sagtens være kreativ og bruge, hvad du lige føler for i dag.

Velbekomme!